留学川农

野生动物保护进展 wildlife conservation progress

日期:2018年11月12日 10:25 作者: 浏览次数: 来源:

Introduction

An introduction to wildlife conservation. Principles,techniques,laws and progress of wildlife conservation.Visiting local nature reserve and talking to manager and rangers.

Study Duration: 10 days

Course Periods:  Theory 4hours

Practice 8hours

Semester: Autumn

Student: Bachelar,Master

Tuition Fee (RMB): 1300

野生动物保护进展

简介:

野生动物保护概论、原理、技术、法规与进展。参观自然保护区并与自然保护区人员进行交流。

学习周期:10

课程安排:理论课程 4小时

实践课程 8小时

开课学期:秋季